
Walter de Swart
Mijn opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en afgerond in 1998. Ik ben sinds 2007 woonachtig in Beneden Leeuwen. Daarvoor heb ik 7 jaar in Druten gewoond. Ik ben een alleenstaande vader en heb 2 kinderen, Luuk en Bart.
Na 13 jaar gewerkt te hebben in Boven Leeuwen kreeg ik de mogelijkheid om op eigen benen te staan. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en zodoende werk ik nu sinds 2012 hier in Horssen.
Er is sinds de start behoorlijk wat veranderd. De praktijk is goed gegroeid en sinds eind september 2014 zitten we hier op deze locatie aan de Rijdt in Horssen.
John de Leeuw
Ik ben een echte Maas en Waler, opgegroeid in Maasbommel. Mijn mijn vrouw en 2 kinderen woon ik al geruime tijd in Bergharen. Ik ben graag in beweging, vooral in de natuur.
Ik ben opgeleid als bioloog en fysiotherapeut. Sinds 2008 help ik met veel plezier mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. In 2019 heb ik een masteropleiding manuele therapie afgerond. Hiermee heb ik me verder gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van patiënten met klachten aan met name de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.
Sinds februari 2020 werk ik bij Fysiotherapie Maas & Waal. Ik zie het als een uitdaging om uw gezondheidsprobleem goed in kaart te brengen en samen met u te werken aan vermindering van uw klachten, zodat u weer prettiger kunt bewegen en functioneren.


Niels van Laanen
Ik ben Niels van Laanen, 24 jaar oud en woonachtig in Wijchen. Na mijn opleiding bewegingsagogiek ben ik fysiotherapie gaan studeren aan de HAN in Nijmegen (2019 afgestudeerd).
Momenteel ben ik 2 dagen werkzaam in een dorpspraktijk in de Ooij, waar ik vrijwel alle klachten zie, zoals knie, rug en schouderklachten. Recent heb ik nog een cursus dry needling gevolgd. Daarnaast werk ik bij een geriatrisch revalidatiecentrum, waar ik veel ervaring heb opgedaan met revalidatie na een beroerte en orthopedische ingrepen.
Belangrijk voor mij als fysiotherapeut, is dat je de mens als een geheel ziet; de mens achter de klacht is net zo belangrijk als de klacht zelf. Die relatie zien en samen achter de oorzaak van de klacht komen om daar gericht aan te werken.