Fysiotherapie Maas & Waal Horssen logo

Fysiotherapeuten

Fysiotherapeut Walter de Swart Fysiotherapie Maas & Waal Horssen

Walter de Swart

Ik woon sinds 2007 in Beneden Leeuwen, samen met mijn 2 zoons Luuk en Bart. Daarvoor heb ik 7 jaar in Druten gewoond.

Mijn opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en afgerond in 1998.

In 2001 heb ik de International Academy for Sportscience in Gennep afgerond. Naast de (sport)revalidatie houdt ik me bezig met triggerpointbehandeling en maak ik echografieën ter aanvulling op de diagnosestelling.

Sinds 2012 werk ik hier in Horssen. Er is sinds de start behoorlijk wat veranderd. De praktijk is goed gegroeid en sinds eind september 2014 zitten we hier op deze locatie aan de Rijdt in Horssen.

John de Leeuw

Ik ben een echte Maas en Waler, opgegroeid in Maasbommel. Mijn mijn vrouw en 2 kinderen woon ik al geruime tijd in Bergharen. Ik ben graag in beweging, vooral in de natuur.

Ik ben opgeleid als bioloog en fysiotherapeut. Sinds 2008 help ik met veel plezier mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. In 2019 heb ik een masteropleiding manuele therapie afgerond. Hiermee heb ik me verder gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van patiënten met klachten aan met name de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.

Sinds februari 2020 werk ik bij Fysiotherapie Maas & Waal. Ik zie het als een uitdaging om uw gezondheidsprobleem goed in kaart te brengen en samen met u te werken aan vermindering van uw klachten, zodat u weer prettiger kunt bewegen en functioneren.

Manueel therapeut John de Leeuw Fysiotherapie Maas & Waal Horssen

Yvon van Pluuren

Mijn naam is Yvon van Pluuren en woon sinds kort in Dreumel.

In 1991 behaalde ik mijn diploma fysiotherapie, daarnaast heb ik veel aanvullende cursussen en opleidingen gedaan. Dit heeft me veel tools opgeleverd welke ik in kan zetten tijdens de behandeling van elke klacht.

De juiste balans daar gaat het om!  Niet altijd makkelijk, zeker niet in het stressvolle leven waar we veelal op de automatische piloot functioneren en erg veel MOETEN van onszelf.

Ik kijk graag naar het totale plaatje. Het lichaam geeft belangrijke informatie en wanneer je leert ernaar te luisteren geeft dat mooie inzichten.

Ik heb een brede interesse en ik hou van uitdagingen. Ieder mens is uniek en “standaard” behandelingen bestaan voor mij niet. Samen met jou werk ik graag aan de oorzaak van de klacht en begeleid je naar ‘de beste versie van jezelf’

Scroll naar boven