Even voorstellen

In januari 2012 heb ik, Walter de Swart, de praktijk voor fysiotherapie in Horssen overgenomen. Na 13 jaar gewerkt te hebben in Boven Leeuwen, kreeg ik de mogelijkheid om op eigen benen te staan. Ik ben 44 jaar en woonachtig in Beneden Leeuwen.

Op dit moment werken we met 3 fysiotherapeuten in de praktijk.

John de Leeuw werkt sinds februari 2020 bij fysiotherapie Maas en Waal. Hij heeft biologie gestudeerd en in 2008 de opleiding fysiotherapie afgerond. In 2019 heeft hij de master Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort afgerond.

Niels van Laanen (niet op de foto)is per 1 maart 2020 ons team komen versterken. Hij is in de zomer van 2019 afgestudeerd en heeft inmiddels ook de eerste module dry needling gevolgd.

De praktijk heeft als specialisatie manuele therapie, sportfysiotherapie, orthopedische revalidaties en we houden ons bezig met dry needling.

We kijken er naar uit om met de patiënt samen te werken aan een zo optimaal mogelijk herstel van de klacht. Als therapeut probeer je in eerste instantie inzicht te geven in de klachten en op zoek te gaan naar de ontstaanswijze daarvan. Vervolgens werkt de therapeut mee om aan de voorwaarden te voldoen daadwerkelijk te kunnen herstellen. Daarin speelt de patiënt zelf de grootste rol.